35 appartementen – De Tjalk

Bent u op zoek naar ultiem wooncomfort in een verrassend nieuw jasje? Dan zijn appartementen De Tjalk op uw lijf geschreven. Aan de Korte Vondelstraat realiseren we een prachtig appartementencomplex met 35 zeer royale appartementen. De architectuur van uw nieuwe woning zorgt voor een sensatie bij de echte fijnproevers. U woont in een ware eyecatcher.

Neem alleen al de fantastische panoramaramen, die u een verbluffend uitzicht bieden over de Alkmaarse binnenstad. Een stilleven waar u iedere dag vol bewondering van kunt genieten. Verdeeld over vijf woonlagen vindt u vanaf de eerste verdieping de 35 ruime appartementen met ieder een eigen balkon. Wordt het een drie- of vierkamerappartement? Aan u de keuze. Welke woning het ook wordt, hier vindt u gegarandeerd genoeg ruimte om te leven en te wonen zoals u dat wilt.

Bekijk hieronder de:

vanaf € 285.000 V.O.N. inclusief parkeerplaats

Parkeren voor de deur

Parkeren voor de deur in de binnenstad een illusie? Niet als u kiest voor een appartement De Tjalk in plan Het Turfschip.

U parkeert uw auto veilig en vertrouwd op het parkeerterrein achter en gedeeltelijk onder uw appartementencomplex . En komt er visite op bezoek, dan is er altijd ruimte in de openbare parkeergarage in de wijk.

360graden impressies

Hoekappartement de Tjalk (A23 / A30)

Artist Impressions

Neem het roer in handen

De beste stuurlui staan aan wal, luidt een oud Nederlandse gezegde. Maar in Het Turfschip heeft u zelf het roer in handen. Om te wonen zoals u dat wilt, leveren we uw appartement op zonder keuken. Dat betekent dat u naar eigen smaak en wensen een keuken kunt uitzoeken en installeren.

Uw badkamer is voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en wordt compleet afgewerkt opgeleverd. Maar ook hier geldt: heeft u eigen ideeën, wij horen het graag. Vandaar dat we u als koper uitnodigen voor een gesprek, waarin we al uw persoonlijke wensen bespreken.

Plattegronden – Begane grond

Plattegronden – Type A1 – A8 – A15 – A22 – A29

Plattegronden – Type A2 – A9 – A16 – A23 – A30

Plattegronden – Type A3 – A4 – A5 – A10 – A11 – A12 – A17 – A18 – A19 – A24 – A25 – A26 – A31 – A32 – A33

Plattegronden – Type A6 – A13 – A20 – A27 – A34

Plattegronden – Type A7 – A14 – A21 – A28 – A35

© Copyright – Turfschip Alkmaar - design Invite
De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Getoonde afbeeldingen zijn gebaseerd op voorlopige ontwerpen welke nog kunnen wijzigen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleent.