20 eengezinswoningen – De Pont

Wonen in een typisch Alkmaars huis, met de kenmerkende uitstraling van de markante panden uit tijd dat de stad floreerde door de handel over het water? Maar geen tijd voor het onderhoud dat bij zo’n authentieke woning komt kijken? Dan is De Pont u op het lijf geschreven. Aan zowel de Compagniestraat als het Wolfpad verrijzen in totaal twintig oer-Alkmaarse woningen.

Twee woonlagen met een riante zolder, drie woonlagen of zelfs nog een extra riante zolderetage er bovenop; hier lijkt geen limiet te zijn aan woonruimte. Een huis met een achtertuin én een eigen achterom midden in de binnenstad. Het klinkt te mooi om waar te zijn. De Pont biedt u een unieke kans om de trotse bewoner te worden van een markant huis om van te dromen. Met minimaal vier kamers is dit de ultieme gezinswoning. Nog meer ruimte nodig? Een uitbouw aan de achterzijde of een tweede badkamer zijn uitstekende opties. Dus twijfel niet langer en kies voor een toekomst met ruimte voor nu én later.

Bekijk hieronder de:

vanaf € 325.000 V.O.N. inclusief parkeerplaats

Puur op het karakter

Wonen in een typisch Alkmaars huis, met de kenmerkende uitstraling van de markante panden uit tijd dat de stad floreerde door de handel over het water? Maar geen tijd voor het onderhoud dat bij zo’n authentieke woning komt kijken?

Dan is De Pont u op het lijf geschreven. Aan zowel de Compagniestraat als het Wolfpad verrijzen in totaal twintig oer-Alkmaarse woningen. Twee woonlagen met een riante zolder, drie woonlagen of zelfs nog een extra riante zolderetage er bovenop; hier lijkt geen limiet te zijn aan woonruimte.

Neem het roer in handen

De beste stuurlui staan aan wal, luidt een oud Nederlandse gezegde. Maar in Het Turfschip heeft u zelf het roer in handen. Om te wonen zoals u dat wilt, leveren we uw woning op zonder keuken. Dat betekent dat u naar eigen smaak en wensen een keuken kunt uitzoeken en installeren.

Uw badkamer is voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en wordt compleet afgewerkt opgeleverd. Maar ook hier geldt: heeft u eigen ideeën, wij horen het graag. Vandaar dat we u als koper uitnodigen voor een gesprek, waarin we al uw persoonlijke wensen bespreken.

© Copyright – Turfschip Alkmaar - design Invite
De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Getoonde afbeeldingen zijn gebaseerd op voorlopige ontwerpen welke nog kunnen wijzigen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleent.